Tentang MM Engineering

Syarikat bertempat di Kepala Batas, Pulau Pinang dan sudah beroperasi sejak 2020, Kami telah menyediakan perkhidmatan berkaitan pembinaan yang profesional kepada pelanggan kami 

Salam Sejahtera 

Syarikat Kontraktor Pembinaan Kepala Batas

Mencari kontraktor yang sesuai untuk projek pembinaan anda boleh menjadi sukar. Kontraktor yang baik harus mempunyai keupayaan untuk menyediakan kerja berkualiti tinggi dan pelbagai perkhidmatan sambil mengawal kos, kualiti dan masa. Percayakan kami untuk menyelesaikan projek pembinaan anda.

MISI KAMI

Di MM Engineering Venture, kami memberi penekanan untuk membantu pelanggan kami membina rumah dan kediaman yang sempurna. Kami menjalankan setiap projek dengan berhati-hati dan fokus pada kehendak pelanggan dan menyelesaikan kerja dengan betul dan selamat.

SYARIKAT BERDAFTAR

kami mempunyai pengalaman lebih 20 tahun bekerja dengan projek kediaman, komersial. Mempunyai kelayakan menguruskan pembinaan sangatlah penting. MM Engineering adalah syarikat yang berdaftar dengan CIDB untuk memastikan Syarikat kami menjadi syarikat pembinaan yang bertanggungjawab.

PERALATAN & BAHAN BINAAN BERKUALITI

Kami hanya menggunakan peralatan pembinaan berkualiti. Kami telah bekerja keras untuk memperoleh reputasi untuk menjaga kualiti dan etika kerja. Hubungi kami hari ini untuk merealisasikan projek impian anda!

Percuma Site Visit

Jika anda mempunyai sebarang soalan mengenai projek pembinaan anda, kami menggalakkan anda untuk menjadualkan temu janji atau berunding melalui telefon dengan salah seorang team kami atau anda boleh  melawat pejabat kami. Kami berbesar hati untuk menawarkan semua jenis perkhidmatan pembinaan untuk keperluan anda.

PEJABAT

1557, Tingkat 1, Pongsu Seribu Taman Koskam, 13200 Kepala Batas, Penang

NOMBOR TELEFON

010 214 5630

EMAIL

mmengineeringventures@yahoo.com

Open chat
Ingin Bercakap Dengan Team Kami?
Hi 😉,
Boleh kami bantu?