Perkhidmatan Kami

MME Berpengalaman Serta Mempunyai Kepakaran Untuk Kerja-Kerja Pembinaan (Construction), Ubahsuai (Renovation) & Elektrik Serta Kerja-Kerja Berkaitan Untuk Rumah, Kedai, Pejabat Dan Bangunan

Renovation

We develop a comprehensive project plan before construction begins that covers every steps of the process. This can save you both time and money.

Inrerior Design

With our complete design & build service, the overall project quality and risk management will be improved, thus saving you time and money.

Construction

Our project management professionals will oversee the planning, design, and construction of your project, from its beginning to its end.

Servis & Perkhidmatan

Senarai Penuh Perkhidmatan Kami:

  • Ubahsuai Rumah (Renovation)
  • Design & Built
  • Interior Design
  • Awning & Pegola
  • Autogate
  • Pemasangan Siling
  • Kabinet Dapur & Almari
  • Pendawaian Elektrik (Electrical Services)

Kenapa Perlu Pilih Kami?

Adakah anda tahu, kebanyakkan syarikat pembinaan masih tidak berdaftar? kami di MME mengambil berat tentang hal ini untuk memastikan Syarikat kami berdaftar dengan CIDB dan bertanggungjawab ke atas setiap projek di bawah syarikat kami.

Kami juga mempunyai tenaga kerja yang mahir dan kami sangat mementingkan kualiti demi menjamin keselamatan dan kepuasan anda. 

Kami di MME, juga menawarkan harga yang sangat berpatut dan mengikut bajet anda.

 

INNOVATIVE & CREATIVE BUILDING IDEAS

EXPERT WORKMANSHIP & TOP MATERIALS

l

CREATIVE ARCHITECTURAL DESIGNS

i

PROFESSIONAL MANAGEMENT

Berminat? 

Jika anda mempunyai sebarang soalan mengenai projek pembinaan anda, kami menggalakkan anda untuk menjadualkan temu janji atau berunding melalui telefon dengan salah seorang team kami atau anda boleh  melawat pejabat kami. Kami berbesar hati untuk menawarkan semua jenis perkhidmatan pembinaan untuk keperluan anda.

Alamat

1557, Tingkat 1, Pongsu Seribu Taman Koskam,

13200 Kepala Batas, Penang

NOMBOR TELEFON

Open chat
Ingin Bercakap Dengan Team Kami?
Hi 😉,
Boleh kami bantu?